Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK NIJE KRIV

Hrvatski pomorac u Panami oslobođen, nije imao drogu

kokain,koka,droga
Reuters/PIXSELL
01.05.2013.
u 15:18

Goran Mustapić (40) iz Dugopolja stalno je tvrdio da tekući kokain nije njegov

Hrvatski pomorac Goran Mustapić (40) iz Dugopolja oslobođen je svih optužbi na suđenju u Panami, izvijestio je Sindikat pomoraca Hrvatske koji je informaciju primio od hrvatskog veleposlanstva u Washingtonu. Mustapić, koji je plovio na brodu MSC Fabienne kao mazač, uhićen je početkom lipnja prošle godine u Panami zbog posjedovanja droge.

Mustapić je uhićen u jednom lokalu gdje je pronađena droga te je stalno tvrdio da tekući kokain pohranjen u kutiji za cipele nije bio u njegovom posjedu. Panamska policija je tvrdila da je Mustapić u kafiću bio u društvu Crnogorca i Kolumbijca te da su se sumnjivo ponašali.

SPH je odmah po uhićenju kontaktirao brodara u Pianu di Sorrento te hrvatsko veleposlanstvo u Washingtonu, s kojim je bio u stalnom kontaktu. Veleposlanstvo u Washingtonu nadležno je za područje Paname i angažiralo je panamskog odvjetnika. SPH je odlučio da Mustapiću plati repatrijaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije